"Door te blijven bijleren onderscheid ik mij van andere professionals en onderstreep ik mijn meerwaarde tegenover cliënten, opdrachtgevers en werkgevers."

Home » zoeken in cursusagenda

Zoeken in cursusagenda van Registerplein

In de cursusagenda vindt u alle geaccrediteerde scholing van Registerplein. U kunt zoeken op datum, locatie, naam van de scholing en op relevantie per beroepsgroep.

Vindt u bij uw eigen beroepsgroep geen passende geaccrediteerde scholing of is uw register recent geopend zodat er weinig geaccrediteerde scholing is? Kijk ook eens bij een ander register. Als de scholing bijdraagt aan uw competenties en vaardigheden, en staat beschreven in de bijlage van het accreditatiereglement, dan kunt u deze geaccrediteerde scholing ook volgen voor uw eigen geaccrediteerde deskundigheidsbevordering.

Voor het register SJD: bekijk hier de door de LOSR goedgekeurde geaccrediteerde deskundigheidsbevordering. Heeft u vragen over de LOSR goedgekeurde opleidingen of wilt u zelf een aanvraag indienen? Neem contact op met Sandra van Elten en download het aanvraagformulier.

TIP: Bent u een opleider in het sociaal domein en wilt u ook uw scholing in deze cursusagenda tonen? Accrediteer dan uw opleiding »