"Een  VOG is nodig voor uw beroepsregistratie. Nog geen VOG in uw bezit? Aanvragen kan gemakkelijk online of maak een afspraak bij de gemeente."

Home » VOG aanvragen

VOG aanvragen

Registerplein heeft VOG-aanvraag.nl als partner geselecteerd voor het faciliteren van het digitaal aanvragen van de VOG.

U kunt gemakkelijk online uw VOG aanvragen en hoeft dus niet meer naar het gemeentehuis. Voor deze service betaalt u een kleine bijdrage aan VOG-aanvraag.nl. Door de link te volgen kunt u zien wat deze bijdrage is.

De VOG ontvangt u, mits akkoord, binnen 3 weken schriftelijk thuis.

Let op: er zijn andere bedrijven die ook een VOG service aanbieden en daarbij lijkt het soms alsof dat namens Registerplein gebeurt. Dat is niet het geval. Als Registerplein willen wij u erop wijzen dat de kosten bij deze service bureaus vele malen hoger kunnen zijn en dat Registerplein haar naam niet heeft verbonden aan deze bureaus.

Toch liever uw VOG via de gemeente aanvragen?

Download hier het aanvraagformulier en neem deze ingevuld mee naar uw afspraak bij de gemeente. Vergeet ook niet uw geldige identiteitsbewijs mee te brengen. De kosten voor de VOG dient u bij de gemeente te voldoen.

TIP: Bent u Sociaal Juridisch dienstverlener of kinder/jongerenwerker? Let op dat u het juiste formulier invult.