Sociaal Werker 0 tot 100 | Waterland | 28 – 32 uur

Op zoek naar een uitdaging binnen welzijn? Ben jij iemand die nieuwsgierig is naar de vraag achter de vraag en wil je werken binnen een team? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Voor de regio Waterland zijn we per direct op zoek naar meerdere collega’s voor 24 tot 36 uur. Nieuwsgierig geworden, lees dan snel verder en solliciteer!

Wat ga je doen

Als sociaal werker in de rol van onafhankelijke cliëntondersteuner ga je aan de slag met diverse hulpvragen binnen de doelgroep 0 tot 100 die via cliënt, netwerk en/of samenwerkingspartners bij ons binnenkomen. Hierop volgt een huisbezoek bij de cliënt/ouders/mantelzorgers, waarbij de hulpvraag van de cliënt centraal staat. In een samenwerkingsplan worden doelen geformuleerd waarbij de cliënt zelf keuzes maakt. Je geeft advies, informatie en ondersteuning op maat. Je kijkt wat iemand zelf kan en welke vragen er liggen met als doel de zelfredzaamheid te bevorderen. Je zet de cliënt in zijn eigen kracht. Zowel de cliënt als de problematiek is elke keer verschillend, wat jouw werk afwisselend en echt maatwerk maakt.

Je werkt samen met andere professionals binnen de gemeenten en neemt deel aan de spreekuren voor de inwoners in samenwerking met netwerkpartners.

Lees meer over deze vacature