Open sollicitatie Sociaal werker | Amstel en Zaan | 24 tot 36 uur

MEE wil graag dat iedereen mee kan doen in de samenleving. Vanuit een onafhankelijke positie staan we naast de cliënt, we luisteren zonder oordeel en zien de mogelijkheden van én voor ieder persoon.
Voor verschillende locaties in regio Amstel en Zaan (o.a. Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, Purmerend, Weesp, Uithoorn etc.) zoeken wij meerdere sociaal werkers voor 24 tot 36 uur per week. Heb jij aansluitende werkervaring opgedaan en heb je kennis van een diverse doelgroep? Heb jij een afgeronde HBO bachelor in de richting van MWD, SPH, Pedagogiek of Social work en herken jij je in de visie van MEE Amstel en Zaan? Stuur dan een open sollicitatie via de sollicitatiebutton of via sollicitatie@meer-groep.nl.

Functie-inhoud

Als sociaal werker in de rol van onafhankelijke cliëntondersteuner ben je er voor de mensen in de buurt (0-100) die ondersteuning nodig hebben bij wonen, zorg, opvoeding, leren, werk of geldzaken. Zij hebben over het algemeen (een vermoeden van) een lichamelijke- of verstandelijke beperking, psychische- of chronische ziekte of vorm van autisme. Daarnaast ben je er ook voor hun netwerk, opdrachtgevers of samenwerkingspartners. Door middel van huisbezoeken kijk je samen wat wèl kan en mogelijk is. Je denkt mee in oplossingen zonder de regie over te nemen, geeft persoonlijk advies en zorgt ervoor dat de eigen kracht weer wordt vergroot bij de cliënt met als doel de zelfredzaamheid te bevorderen.

 

Lees meer over deze vacature