Het register Ervaringsdeskundigen is een nieuw register dat dit jaar opende.

Op deze pagina vindt u informatie over het register Ervaringsdeskundigen.

Formulieren

Formulieren

-----------

Op deze pagina vindt u informatie over het register Ervaringsdeskundigen.

Formulieren

Download hier handige formats van verklaringen. U kunt deze ingevuld uploaden in uw online dossier om zo aantoonbaar te maken dat u aan de registratienorm voldoet en deskundigheidsbevorderende activiteiten volgt

Als u het formulier aanklikt dan opent deze zich in een nieuw tabblad.

Daarna dient u het formulier eerst te downloaden om het vervolgens met Adobe Reader in te vullen of het formulier uitprinten. (let op het dient een Adobe Reader 8 versie of hoger te zijn)

Open de formulieren enkel in Chrome of Firefox. Met Edge heeft het formulier problemen.

Via meerdere manieren is het mogelijk om een registratie te verkrijgen. Hieronder ziet u welke documenten nodig zijn per registratie en voor de herregistratie: 

* Toegang tot registratie regulier (certificaat Ervaringsdeskundigen behaald bij een van de in de bijlage van het registratiereglement genoemde opleidingen)

* Toegang via tijdelijke regeling (certificaat Ervaringsdeskundigen niet behaald of behaald bij een opleider die in de bijlage van het registratiereglement genoemd staat onder tijdelijke route)

Lees altijd het registratiereglement om te zien welke documenten u nodig heeft voor uw registratie of herregistratie!

Let op dat u het juiste motiveringsformulier invult. Indien u niet weet welke u moet gebruiken, vraag dit dan na bij uw werkgever.