Opening register Ervaringsdeskundigen

Op 1 januari 2023 opende het nieuwe, veertiende register van Registerplein: het register voor Ervaringsdeskundigen. Het register werd gebouwd samen met de VvEd, de beroepsvereniging van ervaringsdeskundigen. De VvEd heeft erop gelet dat de criteria in het registratiereglement recht doen aan de werkpraktijk van ervaringsdeskundigen.

Korting voor snelle beslissers

Om de opening van het register te vieren biedt Registerplein een aantrekkelijke korting voor snelle beslissers. Schrijf u voor 1 juli 2023 in en u ontvangt voor het eerste jaar registratie een korting van 50% op het registratietarief. Het normale tarief is € 79,-. Tot en met 31 augustus 2023 betaalt u voor uw eerste jaar registratie € 39,51. Inschrijven in het register Ervaringsdeskundigen kan via de oranje knop rechtsboven op deze pagina. Daar vindt u ook alle informatie over het register.  

Eigen webpagina

Meer informatie over het register voor ervaringsdeskundigen vindt u op deze pagina. Op deze pagina staat het stappenplan dat hulp biedt bij het aanmelden voor dit register.

Foto

Op de foto: links Daantje Daniëls (voorzitter VvEd) en rechts Roger Kerff (directeur Registerplein) tijdens de feestelijke opening van het register.