Registerplein: 030 - 711 88 51
"Ik  vind het online registratiedossier erg handig. Overal waar internet is, kan ik inloggen om bijvoorbeeld een gevolgde scholing te uploaden of om mijn berichten van Registerplein te lezen'

home » Mijn Registerplein

Welkom op Mijn Registerplein

Registreren in één van de beroepsregisters kan gemakkelijk online. Registerplein werkt met het registratiesysteem PE-online.

Wanneer u zich registreert krijgt u toegang tot uw eigen registratiedossier welke u altijd en overal online kunt inzien, bijwerken en updaten.

Weet u in welk beroepsregister u geregistreerd kan en wil worden? Heeft u de toelatingscriteria van de registers bekeken en de reglementen doorgenomen? Dan kunt u voorbereid aan de slag.

Zo niet; lees alle informatie per beroepsregister hier »

 

 

TIP: In welk register u zich het beste kunt registeren hangt af van de toelatingscriteria van het betreffende register. U hoeft niet altijd de functie van GGZ-agoog te hebben om toch geregistreerd te kunnen worden in dit register als bijvoorbeeld begeleider.

Wanneer u aan de toelatingscriteria kunt voldoen en u kunt uw scholing en reflectie op dit gebied volgen, mag u geregistreerd worden in het betreffende register.


Bent u opleider in het sociaal domein en wilt u uw opleiding laten accrediteren? Ook dat kan op deze pagina.

Maak hieronder uw keuze als professional of opleider

PROFESSIONALS

OPLEIDERS