Doe mee aan een onderzoek over het register KJW

Sinds vorig jaar is het register kinder- en jongerenwerk geopend. Er zijn al heel wat kinder- en jongerenwerkers geregistreerd. Dick Smit en Bianca Boender hebben naar aanleiding van het competentieprofiel (waar zij beiden bij de ontwikkeling betrokken waren) de “Competentie Matrix Kinder- en Jongerenwerk” ontwikkeld. 

Op dit moment helpen zij kinder- en jongerenwerkers met het YNG Assessment inzicht krijgen in hun persoonlijke competentieontwikkeling. Het assessment is ontwikkeld voor iedere professional die zijn of haar vakbekwaamheid wil ontwikkelen in het kinder- en jongerenwerk. Tijdens het YNG Assessment onderzoek je hoe jouw ontwikkelingsprofiel eruitziet. Ook ontdek je hoe sterk de uitvoeringskarakteristieken ‘streetwise’, ‘booksmart’ en ‘systeemsensitief’ van invloed zijn op jouw werk.

Op dit moment onderzoeken twee studenten van de opleiding Social Work aan de CHE in hoeverre zelfreflectie naar voren komt tijdens het invullen van de Matrix. Daartoe hebben zij een vragenlijst ingevuld.

Ben je jongerenwerker? Vul dan deze vragenlijst in. Het invullen duurt ongeveer één minuut.

Alvast hartelijk bedankt voor je medewerking!