Skip to content
Registerplein: 030 - 711 88 51
"Door mijn inschrijving in het register laat ik aan anderen zien dat ik werk aan mijn eigen professionaliseringsproces en dat ik mijn kennis borg."

Raadpleeg de beroepsregisters van Registerplein

Krijgt u hulp van een sociaal professional en bent u benieuwd of hij/zij een beroepsregistratie heeft? Bent u werkgever en wilt u weten of uw medewerker of sollicitant geregistreerd staat? Raadpleeg dan de beroepsregisters bij Registerplein.

Het is mogelijk dat u een professional niet kunt vinden in het beroepsregister, terwijl hij/zij wel een beroepsregistratie heeft. In verband met de AVG en privacybescherming mag een professional zelf aangeven of hij/zij openbaar vindbaar wil zijn. Daarom is het goed om te weten dat alle geregistreerde professionals bij Registerplein een kwaliteitscertificaat ontvangen. Hier kunt u ook naar vragen.

TIP: Bent u werkgever en wilt u inzage in het registratiedossier van één van uw medewerkers? Via 'Geef inzage in dossier' kan de professional u zelf toegang geven via zijn/haar online dossier.

TIP: Gemeenten willen graag in één opslag kunnen zien welke professionals van een instelling geregistreerd staan. Zoek dan op firmanaam.