Home » Account aanmaken professionals

Mijn Registerplein account aanmaken

Wat fijn dat u bij ons geregistreerd wilt worden en daarmee aangeeft professioneel met uw vak bezig te zijn. U helpt hiermee de kwaliteit van uw werk als sociaal professional hoog te houden en de beroepsgroep te versterken.

Het aanmaken van een Mijn Registerplein account is de eerste stap naar registratie in het beroepsregister.

Als u het (account-)aanvraagformulier heeft ingevuld ontvangt u binnen een paar minuten uw inloggegevens op het door u opgegeven e-mailadres. De inloggegevens bestaan uit een gebruikersnaam (tevens uw registratienummer) u kunt een eigen wachtwoord aanmaken.

Als u de inloggegevens hebt ontvangen, vergeet dan niet de vervolgstappen te zetten! U gaat daarna namelijk pas uw registratie aanvragen.

 

Registratie aanvragen (stap 2).

Een registratie aanvragen doet u door in te loggen met uw nieuwe gebruikersnaam (registratienummer) en wachtwoord via de button 'Inloggen professionals'. U kiest in het systeem voor welk register u zich wil aanmelden (lees het registratiereglement!). Vul alle gegevens in en kies één van de betaalmogelijkheden. Registerplein gaat, na ontvangst van betaling, uw registratiedossier beoordelen. Een bevestiging hiervan ontvangt u in uw online berichtenbox.

TIP: Gebruik bij de aanvraag van een Mijn Registerplein-account uw persoonlijke e-mailadres. Een registratie in het beroepsregister is op persoonlijke titel. Mocht u in de toekomst een andere werkgever krijgen, neemt u uw digitale portfolio gewoon mee.

Met uitzondering van het register Cliëntenvertrouwenspersonen in de Wet zorg en dwang. Zij moeten hun werk-emailadres opgeven.