Home » Account aanmaken professionals

Mijn Registerplein account aanmaken

Wat fijn dat u bij ons geregistreerd wilt worden en daarmee aangeeft professioneel met uw vak bezig te zijn. U helpt hiermee de kwaliteit van uw werk als sociaal professional hoog te houden en de beroepsgroep te versterken.

Het aanmaken van een Mijn Registerplein account is de eerste stap naar registratie in het beroepsregister.

Als u het (account-)aanvraagformulier heeft ingevuld ontvangt u binnen een paar minuten uw inloggegevens op het door u opgegeven e-mailadres. De inloggegevens bestaan uit een gebruikersnaam (tevens uw registratienummer) en wachtwoord.

Als u de inloggegevens hebt ontvangen, vergeet dan niet de vervolgstappen te zetten! U gaat daarna namelijk pas uw registratie aanvragen.

 

 

Dit doet u straks door in te loggen met uw nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord via de button 'Inloggen professionals'. U kiest in het systeem voor welk register u zich aanmeldt. Vul alle gegevens in en kies één van de betaalmogelijkheden. Wanneer u alle gegevens heeft ingevuld, dient u het dossier in. Pas nu gaat Registerplein (na ontvangst van betaling) uw registratiedossier beoordelen.

TIP: Gebruik bij de aanvraag van een Mijn Registerplein-account uw persoonlijke e-mailadres. Een registratie in het beroepsregister is op persoonlijke titel. Mocht u in de toekomst een andere werkgever krijgen, neemt u uw digitale portfolio gewoon mee.

Met uitzondering van het register Cliëntenvertrouwenspersonen in de Wet zorg en dwang. Zij moeten hun werk-emailadres opgeven.