Aanmelden Sociaal werk

Let op: heeft u al een registratie in een van de bestaande registers bij Registerplein, dan kunt u zich niet aanmelden voor het voorportaal van het register Sociaal Werk.

Lees het Reglement voor sociaal werk en volg het Stroomschema Sociaal Werk voordat u zich aanmeldt in het voorportaal van het register Sociaal Werk. Professionals in de uitvoering, maar ook leidinggevenden, teamleiders en coördinatoren, werkzaam in het sociale domein, kunnen zich aanmelden.

Heeft u vragen? Bekijk de Veel gestelde vragen Sociaal Werk of download de Brochure Sociaal Werk.

Bekijk hier het Stappenplan registreren voorportaal Sociaal Werk

Direct aanmelden?

Maak een account aan via Inloggen en registreren, log in met de ontvangen gegevens en kies de optie Aanmelden voorportaal Sociaal Werker.

Aanmelden voorportaal
Jaarlijkse kosten € 25,- excl. BTW
Betaling per factuur.
Geldig  Een aanmelding in het register Sociaal Werk is geldig voor 1 jaar en loopt door tot maximaal 3 maanden na vaststelling van de criteria van het register. Daarna moet u voldoen aan de nog te ontwikkelen registratiecriteria.
Ervaring  U bent werkzaam als sociaal werker. Dit kunt u aantonen door de Werkgeversverklaring register Sociaal werk in te vullen en te laten ondertekenen.
VOG Niet ouder dan 2 jaar. U kunt het Aanvraagformulier VOG gebruiken. Vul de gegevens in, betaal via IDEAL en u ontvangt de VOG (als er geen aanvullend onderzoek plaatsvindt) na ongeveer 5 werkdagen op uw huisadres per post.
Aanvullende informatie Tijdens de aanvraag vragen we u om aanvullende informatie. Deze gegevens gebruiken we om passende criteria voor het register te ontwikkelen. We gebruiken deze gegevens niet om te beoordelen of u in het register wordt toegelaten.