Wijziging opzet reglementen

Zoals u in de nieuwsbrief heeft kunnen lezen, blijft Registerplein in beweging. Eén van de verbeterprocessen waarover wij in de nieuwsbrief spraken betreft de herziening van de reglementen. 

Nieuw jasje

De reglementen zijn allemaal in een nieuw jasje gestoken en worden, na voorgelegd te zijn geweest bij de registratie- en accreditatiecommissie, één voor één op onze website gezet. U zult merken dat de lay-out van de reglementen meer op elkaar is afgestemd en dat het een nieuwe manier van lezen is.

Door deze verbeterslag is het mogelijk dat u een regel in het reglement vindt waardoor u van mening bent dat u wordt benadeeld. Meld dit ons op info@registerplein.nl en dan kan het bestuur in samenspraak met de registratie- en accreditatiecommissie kijken of dit juist is.

Aanpassingen PE-online

Met de aanpassing van het reglement moet ook PE-online (ons online registratiesysteem) worden aangepast bij een aantal registers. Dit zal uiterlijk november 2017 gereed zijn. Het kan dus voorkomen dat u iets moet uploaden bij een (nieuwe) aanvraag van een registratie of activiteit, waar nu nog geen plaats voor is. Het is geen probleem om de gevraagde documenten op een andere plaats toe te voegen, dus bijvoorbeeld een werkgeversverklaring toevoegen op de plaats van het diploma. De medewerkers van Registerplein openen alle documenten en beoordelen deze op juistheid en niet op plaats.

Registerplein is erg blij met deze verbeterslag en denkt dat het voor u een stuk duidelijker is geworden. Bent u nieuwsgierig geworden naar de nieuwe opzet? U kunt de reglementen van de registers hier nalezen, inclusief het accreditatiereglement voor opleiders.

Wij wensen u veel leesplezier!

0